Wat en hoe?

Woorden kunnen helend en verhelderend werken. Coaching helpt bij het vaststellen van een doel in het leven, evenals bij het bereiken daarvan. Met wat externe hulp wordt dit zoveel gemakkelijker. Bij stressvolle situaties, of indien u voor een belangrijke keuze in het leven staat, kunnen coachingsgesprekken heel waardevol zijn. Ontdek wat u echt wilt.

Bij het benoemen van een probleem en vervolgens bij het zoeken naar mogelijkheden, ontstaat er vaak een onderlinge wisselwerking tussen u en de coach, waardoor er op een doelmatige manier naar een oplossing toegewerkt kan worden. Coaching helpt bij het op een effectieve manier krijgen van inzicht en bewustwording. Zit het even tegen, dan is uw coach er om u aan te moedigen en om gefocust te blijven.

U kunt ook bij mij terecht met vragen op spiritueel en paranormaal vlak. Het doel is dat u zelfstandig weer verder kunt.

 

Voor wie?

Coaching is voor diegenen die het gevoel hebben dat ze even vastlopen, en een zetje in de goede richting kunnen gebruiken. Voor iedereen die behoefte heeft aan het stellen van (nieuwe) doelen in het leven, en/of het verbeteren van zijn/haar persoonlijke omstandigheden.

Voor mensen die voor een bepaalde keuze staan, beter opgewassen willen zijn tegen het leven, of op zoek zijn naar zingeving. Kortom, voor diegenen die klaar zijn om positieve veranderingen in hun leven toe te laten.

 

Haal meer uit jezelf en uit je leven.