Voeg een bericht toe
 

Anti-spam


Plaats een bericht!

Nicole ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Ik ben bij Harmke geweest, en ze heeft mij heel goed geholpen.

Ze bracht me tot rust, weer terug in balans en in me eigen Kracht.

Ben erg tevreden.

Liefs,

Nicole


18 mei 2023
Wendy ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Harmke heeft voor mij wonderen verricht met haar energetische behandeling. Ik zit nu zoveel lekkerder in mijn vel en heb daardoor echt de rust gevonden. Zij heeft mij handvatten en inzichten gegeven om aan mijn eigen geluk te werken. Het prettige is dat het volledig aan jou is hoe je deze sessies wilt invullen en wat voor jou goed voelt. Na 5 sessies ben ik al een heel ander persoon en de persoonlijke groei is enorm. Ik ben anders naar het leven maar vooral naar mezelf gaan kijken. Het is heel mooi om te zien en voelen dat diepgewortelde patronen stap voor stap worden afgebrokkeld. Harmke geeft duidelijkheid en staat open voor alles. We hebben al zoveel kippenvel momenten gehad en dat maakt haar sessies ontzettend mooi en interessant. De passie die Harmke voor het vak heeft deelt zij dan ook graag. Echt een aanrader!

10 juli 2021
Chantal

Ik ben bij Harmke geweest met mijn klachten. Ik had last van mijn darmen, keel, oren en elke nacht werd ik wakker van mijn rechter been. Een zeurende pijn. Ik was vanaf augustus 2019 bij der geweest tot oktober 2019. En ja, ze heeft me heel erg goed geholpen. Ik heb nu totaal nergens last meer van. Harmke super bedankt! Ik raad haar zeker aan. Ze is een  lieve vrouw. 

Groetjes Chantal  


06 december 2019
Robert

Harmke is heel slim, en ziet dingen die je misschien zelf nog niet ziet. Dat is interessant en kun je naast je neer leggen of wat mee doen. 

Ik heb een keer een gratis NEI-sessie gedaan met Harmke, want wij zijn bekenden, en zij heeft mij toen niet geholpen leek het. Later, eigenlijk nu pas, met het schrijven, zie ik in hoe zij mij wél heeft geholpen. Harmke heeft meer kennis en inzicht dan ik toen zelf had. Grappig, en best beangstigend. Harmke heeft een aantal dingen gezegd die ik nu nog ten harte neem..

Maar, Harmke is zeker aan te raden, en erg aardig.. 

Groeten van

Robert


08 februari 2019
Marlies

Lieve Harmke, wat fijn dat we via Skype een tarotreading konden doen! Heel mooi geregeld met een extra webcam, zodat ik met de kaarten mee kon kijken. Heb onlangs ook bij jou in de praktijk een tarotreading gedaan en nu voor het eerst via Skype, voor mij maakte het geen verschil. De tarotreading heeft me beide keren veel inzichten gegeven en handvatten voor de toekomst. Mooi hoe jij je kennis van tarot combineert met jouw gave als medium. Groetjes, Marlies


26 juni 2018
Jo

30 mrt overleed mijn vader plots.. vandaag 8 maanden geleden.. ik leefde in een roes. onwerkelijkheid, gemis.. verdriet.. 

Ik verloor kort daarop mijn baan, en ook mijn relatie ging niet best.. ik viel in een put een grote diepe put.. depressief.. diverse medicatie gekregen van de huisarts.. psychotherapie.

Maar ik kwam maar niet vooruit.. ik bleef vastzitten in mijn gevoel.

En toen besloot ik voor mijzelf te gaan zorgen.. inzicht te krijgen in het "waarom", en zo kwam ik uit bij Harmke en haar praktijk.

Ik wist niet goed wat ik ervan mocht verwachten, en vroeg een vriendin om raad.. zij zag de foto van Harmke en zei.. doe maar ze heeft ook iets met engelen.. dit past bij jou.

En zo kwam het tot een afspraak, nu al een sessie of 5 verder en vele inzichten verder kom ik ontzettend graag bij Harmke, naar behoefte.

Ik heb diverse healings mogen ondergaan, een NEI-sessie.. de heerlijke druppels die je in je handen krijgt , het medium stukje.. heb denk ik al alles mogen ondervinden bij Harmke behalve de massages, waar ze ongetwijfeld ook geweldig in is.

Door Harmke mag en kan ik weer doorvoelen,, krijg inzichten, kan handelen vanuit liefde, heb weer eigenwaarde... in ieder geval het wordt steeds makkelijker allemaal.

Het contact met de engelen en de gidsen vind ik enorm fijn, ik heb mijn pad hierin gevonden, door haar inzichten, en kom zo stapje voor stapje dichter bij mijzelf.

Harmke is een ontzettende lieve vrouw, met veel begrip, luisterend oor, geeft raad maar nooit dwangmatig.. laat je doorvoelen wie je bent en wie je mag zijn.

Ja, als je inzicht wil in je zijn.. je wil leren afsluiten van negatieve situaties, ga eens naar haar toe.. en doorvoel het gewoon.

Liefs een dromer :)


30 november 2016
Dick Steenbergen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Half juli 2016 kwam ik bij Harmke terecht voor mijn klachten. Deze behelsden met name het niet kunnen filteren van binnenkomende prikkels waardoor ik drukte en lawaai niet kon velen.

Hoog-sensitiviteit is mij een bekend fenomeen, bijnieruitputting evenzo. Dit bleek inderdaad het geval te zijn. Harmke zette in op een stootkuur Vitamine B12, ondersteund met healings en korte gesprekssessies. Ook kreeg ik huiswerk mee waarin ik moest oefenen meer bewust van mezelf te worden. Het leren "aarden" (voeten op de grond!), het geven van energetische energie en het lezen van mijn aura middels de biotensor heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over mezelf. 

Nu, ruim vier maanden later, kan ik zeggen dat ik vooruit gegaan ben. Ik ben bewuster van mezelf geworden, blijf ook meer bij mezelf en voel me vooral veel rustiger in mijn hoofd.

Natuurlijk heb ik bij tijd en wijle nog steeds last van drukte en lawaai, maar ik kan er nu beter mee omgaan en sluit me er makkelijker voor af. En laat dat nu juist de bedoeling zijn van deze sessies! Maar het blijft oefenen en oefenen.

Ik ervaar Harmke als een prettige, zeer integere vrouw die je met respect tegemoet treedt. Ook vind ik het prettig dat sprake is van een gelijkwaardige dialoog, dat jij kan aangeven wat goed voor je voelt en wanneer je voldoende hebt voor bepaalde tijd.

 

Ik beveel Harmke zeker aan bij mensen in mijn omgeving die op een of andere manier hulp kunnen gebruiken om hun welzijn te verhogen.

Dick Steenbergen.


21 november 2016
Joyce ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Mijn konijn Floor had steeds een traanoogje en wilde haar hooi niet opeten. De dierenarts kon de oorzaak niet vinden en had een zalfje voor haar oogje meegegeven. Ging langzaam wel beter, het was wel wat ontstoken. Maar het ging niet helemaal weg. Dus ben ik bij Harmke geweest om advies. Ze bleek oormijt te hebben, dus ben meteen naar de dierenarts geweest. Ze kreeg een prikje tegen de jeuk en stronghold in haar nekje om de mijten te bestrijden. Een paar uur later traande haar oogje al een stuk minder en was ze niet meer zo aan het krabben. De volgende dag was haar oogje vrijwel droog. Haar hooi en vezels wilde ze uit een laag bakje eten. Nu eet ze haar hooi wel op en is ze een stuk blijer als ze eten krijgt. Ze rent weer vreugde rondjes als het eten in aantocht is :)

Dankjewel Harmke, Floor en ik zijn je heel dankbaar.  


09 april 2016
Marijke

hallo Harmke.

Ik ben al een paar keer door Harmke behandeld met goed resultaat.

De laatste keer ben ik voor mijn pijn in de maag gegaan.

Door  haar behandeling ben ik de pijn in de maag kwijt.

Dat  is heel bijzonder liep er al jaren mee.

Ik kan iedereen die lichamelijke of geestelijke klachten heeft aanraden om een behandeling bij Harmke te doen.

Harmke bedankt.

groetjes Marijke 

 


01 maart 2016
Jan de Bruijn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Ik heb bij Harmke een paar keer een NEI sessie gehad en als laatste een healing. Het laatste jaar was ik erg gauw boos ("kort lontje"), wantrouwend, depressief en onzeker. Hulp ingeroepen bij Harmke. Ze wist precies hoe ik nog worstelde met gebeurtenissen van vroeger en met mijn vorige huwelijk. De rust is weder gekeerd! Ik weet dat ik altijd haar hulp weer kan vragen en dat zal ik ook zeker doen. Dankjewel lieve schoonzus!smile


07 juni 2015
 
Powered by Phoca Guestbook